0
[postlink]http://ektos-dromou.blogspot.com/2011/04/blog-post_15.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=vohl9sxnkuMendofvid [starttext] Διαδήλωση στην Αθήνα Παρασκευή 15-04-11 και ώρα 5 το απόγευμα από την Λιβυκή κοινότητα της Ελλάδας έξω από την πρεσβεία της Λιβύης [endtext]

Διαδήλωση Λύβιων στην Αθήνα

0
[postlink]http://ektos-dromou.blogspot.com/2011/04/blog-post.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=nRjYT0B-xfIendofvid [starttext]
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 3 Απρίλη η 2ημερη 1η Πανελλαδική Συνάντηση του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής. Παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ από τους Π. Λαφαζάνη, Τ. Μαστρογιαννόπουλο και Γ. Μπανιά ο οποίος και απεύθυνε χαιρετισμό, εκ μέρους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απεύθυνε χαιρετισμό ο Κ. Παπαδάκης καθώς και εκ μέρους της ΑΡΑΝ ο Χ. Τουλιάτος. Διαβάστηκε γραπτός χαιρετισμός του Ε. Μπιτσάκη.


Στην διαδικασία έλαβαν μέρος πάνω από 400 άτομα και έγιναν 60 παρεμβάσεις στην συζήτηση. Τον τόνο έδωσαν παρεμβάσεις αγωνιστών/τριων που συμμετέχουν σε διάφορα κινήματα και εργασιακούς χώρους, ιδιαίτερα η παρέμβαση της Β. Παναγιώτου από το κίνημα της Κερατέας.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την έγκριση της πολιτικής εισήγησης και την ανάδειξη του νέου Συντονιστικού Οργάνου το οποίο αποτελείται από τους εξής:


Εκλέχθηκαν από την πανελλαδική σύσκεψη (6):
Αλαβάνος Α, Βαμβακάς Κ, Καπάταης Χ, Παπουλής Κ, Σταυρόπουλος Τ, Σωτηρίου Ε.


Ορίστηκαν ως εκπρόσωποι συνιστωσών (5):
Θεοδόση Α (ΑΡ.ΣΥΝ.Α), Καραμάνος Χ (ΚΟΕ), Μαντζουράτος Δ (ΚΕΔΑ), Μάρταλης Σ (ΔΕΑ), Σαπουνάς Γ (ΑΠΟ).
[endtext]

Στήθηκαν κάλπες στο "ΜΕΤΩΠΟ Αλληλεγγύης και Ανατροπής"


Άλλη πληροφόρηση...